Bedrijf

Missie van Tevean

Projecten

Tevean wil als projectgedreven onderneming voor haar opdrachtgevers in de utiliteit, gezondheidszorg en industrie de beste allround elektro-installateur zijn voor het engineeren, realiseren en onderhouden van elektrische en beveiligingsinstallaties.

Tevean mikt hierbij op grote en middelgrote projecten, technisch ingewikkeld, waar organisatie, snelheid in uitvoering en vakmanschap belangrijk zijn.

Het leveren van een kwaliteitsproduct is haar eerste betrachting.

Tevean zorgt ervoor dat ontwerp, realisatie, en montage vlekkeloos verlopen. Dit wil zeggen dat


Samenwerking en ervaring

Voor Tevean is samenwerking daarbij het centrale thema.

Door haar jarenlange ervaring weet Tevean dat het de klant niet alleen gaat om de kwaliteit van het eindproduct, maar ook om de manier waarop de voorbereidings- en uitvoeringsprocessen verlopen.

Juist het organiseren van een soepele samenwerking tussen opdrachtgevers, bouwpartners, toeleveranciers en onze medewerkers bij de voorbereiding en uitvoering van projecten dwingt respect af bij de opdrachtgevers.


Continuïteit en flexibiliteit

Tevean streeft naar continuïteit.

Tevean wil haar opdrachtgevers ook in de toekomst van dienst kunnen zijn en langdurige relaties opbouwen. Eveneens wil Tevean haar medewerkers op lange termijn werkgelegenheid en ontplooiingskansen bieden.

Om die continuïteit te waarborgen draagt Tevean flexibiliteit hoog in het vaandel.
Het bedrijf wil haar dienstverlening volledig afstemmen op de manier van leven en werken van de opdrachtgevers. Een flexibele planning zorgt ervoor dat Tevean direct kan inspelen op elke wijziging die de opdrachtgever tijdens het verloop van het project vooropstelt.


Verwachtingen overtreffen

Tevean is er zich goed van bewust dat klantentevredenheid niet alleen betekent 'het voldoen aan de verwachtingen van de klant'. Tevean verstaat onder klantentevredenheid veeleer 'het overtreffen van de verwachtingen van de klant'.


Infrastructuur

Tevean ziet de werkomgeving als een onontbeerlijk element om de kwaliteit van haar diensten en werken te verzekeren. Sinds de oprichting kende Tevean een sterke groei waardoor beslist werd om in 2000 een gloednieuw industrieel gebouw, op een terrein van 1675 m², op te trekken te Zelzate, aan de rand van Gent.

Op deze manier verzekert Tevean dat aan de wensen van de klant wordt voldaan zodat een constante verbetering van prestaties mogelijk is. De burelen met een oppervlakte van 625 m² zijn verdeeld over 2 etages.

Een ruim gestructureerd magazijn van 925 m² voor stockage van de meest courante materialen staat borg voor een efficïente werking.

Fundamenteel is het eigen atelier waar de borden worden gebouwd.

Alle activiteiten worden ondersteund door een modern informatica- en communicatiesysteem.